Löpning och triathlon 

Fredag lördag och söndag morgon fick jag och min rumskompis njuta av denna utsikt på vår löptur innan skolan drog igång för dagen. Fantastiskt att få dela rum med en likasinnad och en så härlig person, tack Annika för dessa helger tillsammans. 

Utbildningen närmar sig sitt slut och fy vad det kommer kännas tomt utan dessa träffar. Jag har njutit till fullo av inspirerande lärare och underbart lärorika tillfällen under konditionsidrott ledning. 

Helgen som var guidade Carl oss i löpning. Det blev tuffa tröskelpass i backe, maxtester grymt teknikfokus och program skrivning. Det var alldeles perfekt. Vilka dagar! 

vi gör oss redo för backintervallerna!! 

Här är team kari traa 🙂 vad jag kommer sakna er tjejer! 

Fruktansvärt löptest på bana;) progressivt aerobt löptest. Enligt testet ska jag tydligen kunna springa milen mellan 40-45 min. Pjuh!!! 

Söndagen blev det äntligen fokus triathlon. Inspirerande Clas Björling var på plats och det var jättekul och höra han prata om den fantastiska sporten som han och jag brinner för. Skulle velat ha lite mer tid:)

Avslutade helgen med fysisk och psykisk belastning med Maria Ahlsén. Superviktig del om återhämtning och överträning. Lärorikt!! 

Mycket nöjd och full av energi efter helgen. 🙂

Kommentera

Stäng meny