Löpning med Malin Ewerlöf

I lördags coachade Malin Ewerlöf oss igen i olika teknikövningar med häckar, hopprepsintervaller, trappintervaller,styrka och en tuff intervallserie på bana. 

Malin är fantastisk på att lära ut, berätta övningarnas syfte och se var och en av oss. Efter 2,5h tillsammans är man helt lycklig, bubblig och totalt slut för Malin gör så att man tar i och utmanar sig själv det bästa man kan för dagen. Hon är en energiknippe och brinner för det hon gör och det är så himla kul och se hennes kärlek för löpningen. Fantastisk lördag och det känns i kroppen idag. Go härlig känsla av träningsvärk.  
Intervaller på bana 

Utbildningen närmar sig sitt slut och jag blir lite ledsen i ögat. Det här varit en så fantastisk tid och jag kommer sakna dessa träffar i Stockholm med grymma föreläsare och underbara klasskamrater. Nästan så jag vill söka in till utbildningen i augusti igen 🙂 bara ett fåtal platser kvar så drömmer du om att bli en endurance personal trainer så anmäl dig. Kika in på Konditionsidrott utbildning och läs mer om bästa utbildningen! 

Kommentera

Stäng meny